header

اعلان وسط المواضيع

Naučite bilo koji jezik koji želite i prevodite bez ograničenja na svoj omiljeni jezik




Svi govore o razvoju kojem svijet danas svjedoči u raznim područjima, a jedno od najistaknutijih tih područja je područje učenja.

Nije tajna da sve trenutno zahtijeva određenu razinu obrazovanja u bilo kojem procesu koji se može prakticirati, tako da svi idu u trku za učenjem u školama i sveučilištima. Ili moraju naučiti novi jezik, poput useljenika u nove zemlje, osim da rade ili se pridruže obitelji u drugoj zemlji.

Ova situacija nije teška, tako da je učenje novog jezika u naše vrijeme jedna od najvažnijih stvari, ako ste odlučni i odlučni da ga naučite.


Istraživači, tvrtke i programeri rado rade na aplikacijama koje pomažu u učenju i razumijevanju jezika, a postoji mnogo aplikacija za tu svrhu, a jedna od najvažnijih od tih aplikacija je primjena trenutnog prijevoda kamerom, i ona također funkcionira s glasom te jednostavno kopira i prevodi sve datoteke.


Ova aplikacija mi je osobno pomogla u procesu, a također i u putovanju u nove zemlje kada tražim prijevoz ili restorane koji poslužuju hranu koju preferiram na putovanjima, tako da mi jezik zemlje u koju želim putovati više ne predstavlja problem • Posebno prijevod plakata i prometnih znakova napisanih na jednom jeziku Samo.
Ahabai je besplatna aplikacija dostupna u Kokal trgovini, male je veličine i ne zauzima puno memorije telefona, prevodi gotovo sve jezike, također radi s kamerom, glasom i tipkanjem
 
Aplikaciju za trenutno prevođenje možete besplatno preuzeti odavde
 
Značajke simultanog prevođenja


1- Mnogo brže u usporedbi s ljudskim prijevodom
2-Translation aplikacije su uvijek dostupne u raznim situacijama.
3- Višejezičnost u usporedbi s ljudskim prijevodom, budući da u nekim aplikacijama, poput aplikacije Google, dolazi do više od 100 jezika svijeta s najpreciznijim značenjima i 60 jezika u aplikaciji Microsoft Translate.
4- U većini je slučajeva besplatan, au slučaju plaćanja jeftin je u usporedbi s raznim uobičajenim ili ljudskim metodama prevođenja.
5- Aplikacije za prevođenje pojednostavljuju ideju traženja i pronalaženja prevoditelja u bilo kojoj situaciji za dovršavanje raznih prevoditeljskih poslova.
6- Podizanje prepreka za putnike i one koji žele posjetiti razna turistička mjesta.
7 Prijevod je trenutno dostupan u nekim aplikacijama za neke jezike bez potrebe za internetskom mrežom
8- Neke aplikacije pružaju izravan glasovni prijevod sa i na bilo koji jezik, što olakšava proces govora ili komunikacije s drugima iz različitih zemalja.
9- Neke aplikacije dopuštaju prijevod putem kamere telefona. Na primjer, u slučajevima putovanja i turizma, to se radi fotografiranjem reklamnih natpisa ili čak jedenjem hrane, itd.
10Aplikacije omogućuju prijevod pretvaranjem zvuka u tekst ili slika u tekst.

إرسال تعليق

0 تعليقات