header

اعلان وسط المواضيع

Intelligens fordítással megtanulhatja kedvenc nyelvét


Mindenki arról beszél, hogy milyen fejlődésnek lehet tanúja ma a világ különböző területeken, és ezek közül az egyik legkiemelkedőbb a tanulás területe.

Nem titok, hogy jelenleg minden begyakorolható folyamatban egy bizonyos szintű képzettséget igényel, így mindenki versenyt fut a tanulásért az iskolákban, egyetemeken. Vagy új nyelvet kell tanulniuk, például az új országokba bevándorlóknak, kivéve, hogy egy másik országban dolgozzanak vagy családhoz csatlakozzanak.


Ez a helyzet nem nehéz, ezért korunk egyik legfontosabb dolga egy új nyelv elsajátítása, ha elszántan és elszántan tanulod meg.


A kutatók, cégek, fejlesztők szívesen dolgoznak olyan alkalmazásokon, amelyek segítik a nyelvtanulást és -megértést, erre a célra nagyon sok alkalmazás létezik, amelyek közül az egyik legfontosabb az azonnali kamerás fordítás alkalmazása, és ez is működik hang, és egyszerűen lemásol és lefordít minden fájlt.


Ez az alkalmazás személyesen segített nekem a folyamatban, és új országokba való utazásban is, amikor olyan közlekedési eszközöket vagy éttermeket keresek, ahol olyan ételeket szolgálnak fel, amelyeket utazás közben előnyben részesítek, így többé nem jelent problémát annak az országnak a nyelve, ahová utazni szeretnék. • Különösen csak egy nyelven írt plakátok és útjelző táblák fordítása.

Az Ahabai a Kokal áruházban elérhető ingyenes alkalmazás, kis méretű és nem foglal sok telefon memóriát, szinte minden nyelvre fordít, kamerával, hanggal és gépeléssel is működik

Innen ingyenesen letöltheti az azonnali fordító alkalmazást 

A szinkronfordítás jellemzői :
 
 
1- Sokkal gyorsabb az emberi fordításhoz képest
2-A fordítóalkalmazások mindig rendelkezésre állnak különféle helyzetekben.
3- Többnyelvűség az emberi fordításhoz képest, mivel egyes alkalmazásokban, például a Google alkalmazásban, a világ több mint 100 nyelvén érhető el a legpontosabb jelentéssel és 60 nyelven a Microsoft Translate alkalmazásban.
4- A legtöbb esetben ingyenes, fizetés esetén pedig olcsó a különféle általános vagy emberi fordítási módokhoz képest.
5- A fordítóalkalmazások leegyszerűsítik a fordítók keresését és megtalálását minden helyzetben a különböző fordítási munkák elvégzéséhez.
6- Akadályok emelése az utazók és azok számára, akik különféle turisztikai helyeket szeretnének meglátogatni.
7 A fordítás jelenleg elérhető egyes alkalmazásokban bizonyos nyelveken, internethálózat nélkül
8- Egyes alkalmazások közvetlen hangfordítást biztosítanak bármely nyelvről és nyelvre, ami megkönnyíti a különböző országokból származó másokkal való beszédet vagy kommunikációt.
9- Egyes alkalmazások lehetővé teszik a fordítást a telefon kameráján keresztül. Például utazási és turizmus esetén ezt reklámtáblák lefényképezésével, vagy akár étel elfogyasztásával stb.
10 Az alkalmazások a hangot szöveggé vagy a képeket szöveggé konvertálva teszik lehetővé a fordítást.

إرسال تعليق

0 تعليقات