header

اعلان وسط المواضيع

Traducere instantanee

 
 

 
Ne-am dorit întotdeauna să învățăm o limbă nouă și avem o problemă cu această limbă care este nouă pentru noi, așa că există o mică confuzie cu privire la soluția care ne ajută să rezolvăm această problemă.

Aici recurgem la soluțiile existente pe teren. Fie ne-am înscris într-o școală și asta necesită mult timp. De la un an la trei ani, în funcție de țara în care trăim sau finalizam studiul

Prin urmare, ne-am gândit la soluția cu care lucrează toată lumea, mai ales la început, care este aplicația fabuloasă de traducere care te ajută să traduci toate limbile din jurul tău într-un mod lin și frumos. cu comunicarea zilnică. Acest lucru ne-a făcut să ne gândim la comunitățile care trăiesc în țările care sunt noi pentru ele și am lucrat la aplicarea traducerii simultane, care este un program legendar pentru a traduce toate informațiile care se întâmplă în jurul tău, astfel încât să traducă texte care fie sunt scrise de mână, fie traduce texte făcând o poză a paginii de tradus și nu Aplicația va traduce această pagină cu alegerea limbii pe care o dorim.
Nu numai că, aplicația traduce cu voce și trebuie doar să apese butonul de voce și aude tot ce spui și traduce vocea într-o clipă și destul de ușor .



După ce am oferit câteva informații despre această aplicație excelentă, nu vom uita să vorbim despre câteva dintre caracteristicile care o deosebesc
:
Aplicația este ușor de utilizat datorită interfeței sale simple

Vă ajută să traduceți texte introducându-le în orice limbă doriți

Aparatul foto este folosit în traducere doar prin fotografierea fiecărei indicatoare de pe străzi sau produse și așa mai departe

Vocea o traduce și ea frumos

Nu ocupă multă memorie a telefonului, capacitatea aplicației este mică, deoarece funcționează pe aproape toate telefoanele


 
Are un mod întunecat pentru a lucra la el pe timp de noapte
Sunt multe avantaje ale acestei aplicații care pot fi descoperite atunci când o folosești pe telefoanele tale pe sistemul Android și lucrăm la o aplicație pentru posesorii de iPhone de tot felul în viitor.



Aici completăm subiectul nostru pentru acest paragraf și întâlnirea noastră într-un subiect nou și alte informații în articole noi.

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați prin pagina noastră de Facebook sau pe pagina Contactați-ne, vom fi bucuroși să vă răspundem la întrebări.

إرسال تعليق

0 تعليقات